péntek, június 1

Nálunk még egy átlagos délelőtt is ilyen jó

Ma délelőtt kimentünk a Cseppkő utcai meeting point-ra, ahol össze is találkoztunk Diával, Csongival és a turbó Ákos babával.
Időközben kijött Viki Bálinttal és még sokan mások, akiket nem ismerünk, de ők egymást úgy tűnt, igen. Csongi és Boldi megint egy perc alatt egymásra hangolódtak, és végigmarháskodták az egész délelőttöt. Megpróbáltak felmászni a már emlegetett amorf mászókára, de aztán önnön korlátaikat felismerve beérték egy első emeleti élménnyel (Bár Ákos baba majdnem feljutott a másodikra :-)).

Nagyot hintáztak, és kifejlesztettek "egy csípőből hajtom a hintát" stílust, ami inkább az oldal kilengésben hasznos, mintsem a szokványos előre-hátra himbában. (A képen a fegyelmezett verzió látható.)

Ma nem jutott hangsúlyos szerephez a homokozás, a közös motorozásnak pedig gátat szabott a focipályát uraló nagyobb gyerekek csapata. Ehelyett sokat ugráltak a homokba, egyensúlyoztak a padkán... Jó volt ez a délelőtt (is)!!!
A közös játéknak egy kamu zápor vetett véget, ami nem tartott sokáig, csak addig, míg hazaértünk. Boldi ebédre málnát evett és áfonyát, utána egy kis friss kenyérsarkot (serclit, még leírni is jó) husival. Alvás előtt még arra is maradt időnk, hogy készítsünk "hólabdácskákat". Boldi feladata volt mindenek előtt a folyamatos minőségellenőrzés, valamint a labdák formájának csinosítása, végül a "ráhavazás".

Nincsenek megjegyzések: