csütörtök, május 31

A csütörtöki baba-mama csúcs

A mai délelőttöt Ágiéknál töltöttük a kertjükben. Ági vállalkozott arra, hogy heti rendszerességgel befogadja a játszótéri jóbarátokat. A Cseppkő utcai játszótér nagy barátkozási felületet biztosít, de mint játszótér nem a leglegleg... Van sivatagnyi homok és középen egy amorf mászóka, ami nem nyújt sikerélményt a 10 év alatti játékos kedvű kis lurkóknak. A fiúk kedvence a nagy betonplacc, két focikapuval. Itt szoktak összegyűlni a 3 ill. 4 kerekű motorosok, és nyomják a köröket. A probléma, hogy a játszótér egyetlen fája kidőlt az augusztus 20-i viharban, úgyhogy jaj nektek homokozó kisgyerekek, ha tűz a nap....
Ágiéknál ezzel szemben nagyon jó kis árnyékot ad a két cseresznyefa, a mászóka sem lehetetlen vállalkozás a kicsiknek, van hinta, csúszda és egy belátható méretű homokozó. Persze a gyerekeknek ez sem volt elég, így némi buborékfujással is szórakoztattuk őket és magunkat.
Levente baba keze összetalálkozott Bálint lábával, és az előbbi volt alul.....

Boldi a kertezés után félájultan kanalazta kedvencét, a tojásos levest, amit igazából kaporlevesnek neveznek (nagyon helytelenül):

Nincsenek megjegyzések: