csütörtök, április 12

Áron fürdik


Szóval van egy másik fiunk is, Áron, aki már majdnem három hetes. Blogírás közben derült ki, hogy Boldival több dolog történik, mint Áronnal, ezért róla könnyebb írni, de ez nem jelenti azt, hogy. Most Áronról.

Áron szépen hízik, picit nőtt is. A bőre eddig gyönyörű volt, de most kezdenek kijönni rajta az anyatejes pöttyök, amitől majd beragyásodik, mint három éve Boldi. (Akkoriban mi, elfogult szülők nem nagyon vettük észre, de utólag végignézve a ragyás képeket, hááát.)

Egyszer oldalfekvésből átfordult hasra, de ez inkább véletlen lehetett, viszont mostanság már mosolyog, főleg ha anya hajol fölé (nem egy bármely, hanem AZ anya). Csak a vájtszeműek kedvéért írom, hogy ez a mosoly már nem endogén mosoly, hanem a külső ingerre reagáló igazi. /Ez ügyben kérdéseket Dórinak lehet föltenni./
Áron sokat izeg-mozog, szereti, ha kézben van. Ezt onnan tudjuk, hogy jóllakott és kipihent állapotban az ágyon bőg, de ha kézbevesszük, akkor abbahagyja. Sőt, akkor is abbahagyja, ha Boldi odamászik és elénekli neki a Tava sziszél vízeeet ááááraszt c. slágert, ami nem csak Merkúr Frédi kedvenc magyar dala volt, hanem a dokinéni csengőhangja is.

Boldi viszonya eddig az öccséhez kifogástalan. Ugye az elején megvesztegettük, és úgy tűnik ez bejött, de lehet, hogy anélkül is jóba lettek volna. Amikor kéri, akkor Áront az ölébe tesszük és hagyjuk, hogy pátyolgassa. Ennél több is történt már: Amikor Áron sírdogált az ágyon, Boldi odament hozza és azt mondta (eredeti Boldis kiejtéssel):
- Ne sírj kisbaba! Itt az Ányád!

Ma reggel meg spontán oda ment és puszival vigasztalta.
(kis csalás, mert ez a kép nem ma reggel készült)

Áron egyébként nem nagyon sírós, viszont hangosan nyög kakilás közben. Délelőtt nagyot alszik, éjjel viszont sokszor felébreszti Dórit és eszik. (A helyes napirendet már átadtuk neki írásban, de úgy tűnik még tanulmányozza, mert pozitív változást még nem tapasztaltunk. Ha nyolc napon belül nem reagál, akkor végrehajtót küldünk rá.)

Esténként fürdetünk. Na ezekből a képekből adunk most ízelítőt:
Ez még a szobában. Itt látszik, hogy mennyire ki van gömbölyödve. (Tiszta apja.)


Itt Dóri ellenőrzi, hogy Áron hónalja szépen derékszögelődik-e.


Két nemendogén mosoly.
Ez meg már a fürdés utáni szárítás. (Tiszta fiú.)

Fürdés közbeni képek azért nincsenek, mert maga az aktus négykezes (plusz az Áron darabjai), így a fényképezőnek nem marad hely.

Gyorsan mutatunk még néhány képet, most, míg nem ragyás Áron

Alvást tettet


Ordít vagy ásít?

Nincsenek megjegyzések: